maanantai 30. syyskuuta 2013

Kengät ja alusvaatteet

Sain viestin Zazabellasta.
"Hei! Pukusi on korjattu, varaathan ajan sovitukseen. Otathan sovitukseen mukaan kengät ja alusvaatteet, joita aiot juhlissasi käyttää".

TÄH! Ei mulla ole käryäkään mistään kengistä, puhumattakaan alusvaatteista. Okei ei se ehkä ole ihan niin vakavaa, varsinkaan kun pukua ei lyhentää voi ja luulen että alusvaatteina menee oikeastaan melkein mitäkä vaan olkaimettomat rintaliivit. Mutta pisti se miettimään.

Olen ajatellut kenkieni olevan todella värikkäät korkokengät, mielellään kärjistään avonaiset. Haluan myös että kengillä olisi myös elämää häiden jälkeenkin. Olisiko se ihan törkeää pitää häissään jotakin tällaista?
täältä

täältä
Nämäkin olisivat ihanat, sopisivat väriteemaan hyvin. Mutta korkoa taitaa olla mekkoni pituuteen nähden liikaa.
täältä
No entäs sitten ne alusvaatteet. En ole ajatellut että laittaisin niihin hirveästi rahaa kiinni. Ne kun ei varsinaisesti kenellekkään näy ja jos miestä ne kiinnostavat niin luulen sen kiinnostuksen siirtyvän nopeasti jo seuraavaan. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan ;)

täältä

2 kommenttia:

  1. Iron Fistin kengät on kyllä melkeenpä omanlaisia taideteoksiaan. Mulla on WolfBeaterit kaapin perällä ja kovasti haaveilen niitä aina käyttäväni erikoistilaisuuksissa, mut voi apua kun ne on niin korkeat! ..eivätkä edes kovin mukavat jalalle muutenkaan :( Mut on se kiva istuskella tietokoneella mahtavat kengät jalassa ;D En kuitenkaan ehkä oo ihan niin rohkea, et uskaltaisin häihini laittaa IronFistejä vaikka olisivat maailman mukavimmat kengät. Tai no, nyt kun katoin uudestaan noita sun valitsemia yksilöitä niin kyllä mä ehkä ton viimisen parin voisinkin laittaa, ne on sopivan hillityt.. :D miksi oi miksi olette niin epämukavat jalassani?!

    VastaaPoista
  2. Niin ne vähän ovat, ja olenkin niitä jo pidempään katsellutkin sillä silmällä. Sopivaa tekosyytä niiden ostamiselle ei vain ole löytynyt :D Noissa viimeisissä on tosiaan 14cm korko ja se on vähän liikaa koko päiväksi pidettäväksi. Noissa toisissa on vain 12cm, eli se voisi ihan näppärästi mennäkkin. Ja luulen etä vaikka mekkoni olikin melko sopiva pituudeltaan, 12cm lisämitta ei varmasti olisi vielä liikaa.

    VastaaPoista