torstai 17. lokakuuta 2013

Buffetpöydän koristelut

Minulla oli tiistaina tapaaminen erään pitopalvelun kanssa joka mahdollisesti voisi hoitaa häidemme ruokapuolen, mutta odotamme vielä tarjousta ehdotelmamme perusteella. Oli hyvin antoisa keskustelutunti ja tuli sellainen olo että kyseisen pitopalvelun hanskoihin uskaltaisin jättää päivän ruokapuolen sujumisen. Sehän on se suurin yksittäinen tapahtuma koko hääjuhlassa ja sen sujuminen on ensiarvoisen tärkeää.

No mutta kuitenkin, tuli siinä sitten puheenaiheeksi itse buffet päydän koristelut. En ollutkaan varsinaisesti ajatellut tätä asiaa. Buffet pöydän koristelun kun kuitenkin tulee erota reiltulusti niistä tulevista pöytäkoristeista. Pienet koristeet hukkuvat auttamattomasti tarjoilujen sekaan jolloin lopputulos näyttää vaisulta. Eli buffetpöydän koristeiden tulisi olla näyttävämmät, mutta ei viedä huomiota pois itse tarjoiluista. Toki mietityttää sekin että jos meillä on hyvin runsaasti kauniin värisiä erilaisia salaattiaineksia, ovatko ne jo itsessään tarpeeksi koristetta? Riittäisikö pelkkä valkoinen pöytäliina? Tiedän että kyseisellä pitopalvelulla on käytössään joitakin kukkatelineitä, mutta ne ovat enemmänkin rustiikkisia ja se ei ole meidän tyyliämme. Heillä on myös kauniit telineet tarjouluastioille jolloin pöytään saadaan enemmän korkeutta ja tasoja. Mutta mitäs sinne sekaan sitten niitä itse somisteita.
täältä
täältä
Jos itse pöytään tuntuu hankalalta laittaa koristeita, voisihan sen toteuttaa katon kautta, jos kiinnitys vain onnistuu. Muuten ehkä hieman vierastan katosta roikkuvia isompia juttuja, varsinkin kun juhlatilaamme ei ole korkeudella pilattu.
täältä
Ja sitten voisi ajatella ilman sitä sammaltakin. Tälläisella saisi vähän sirompaa ilmettä.
täältä
p.s. hääpuku kotiutui tänään ja se on edelleen aivan yhtä ihana :)

2 kommenttia:

 1. Moi! Olipa hauska bongata toinenkin hääblogi Salon seudulta! Tosi hienoa blogia teet. :)

  Mä menin viime kesänä naimisiin Teijon kirkossa ja hääpaikkana oli hotelli Strandvik Kemiönsaarella. Tässä linkki mun vanhaan hääblogiin, jos sua kiinnostaa kurkata: http://blingblingmorsian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lueskelinkin tuota blogiasi silloin kun sitä vielä kirjoittelit ;) Harmi kun tuo Strandvik on hommannut ravintolan tiloihinsa täksi vuodeksi ja se tarkoittaa valitettavasti myös niitä A-oikeuksia :(

   Poista