perjantai 20. syyskuuta 2013

Visiitti Morsiusgalleriaan

Aiemmin jo kirjoittelinkin suunnitelmisani Tampereen Morsiusgallerian suhteen, matka oli antoisa. Valitettavasti kun kerroin millainen puku on mielessäni vilahdellut, vastaus oli harmittava "kato on käynyt tullareiden aikana". No mutta kyllä sieltä sovitettavaakin läytyi, neljä ehdotonta suosikkiakin rekille päätyi. Mutta mikään näistä ei sellaisenaan sytyttänyt, ihan jokaista tarvitsisi lyhentää ja jotakin elementtiä muuttaa jollain tapaa. 

Bellan FB1837 oli outlet puku ja jo hieman kärsineessä kunnossa. mutta hinta oli sen mukainenkin. Uskaltaako ottaa sellaista riskiä että se ei pesun jälkeenkään ole puhdas. Korsettiyläosa oli vähän jo melkein kuin entinen ja sellainen ennemmin ehkä kannattaisi teettää kokonaan uusiksi. Näiden jälkeen hintaa alkaa jo sitten olemaan reilumminkin.


White One Triana oli kaunis, ja melkein jopa suosikkini näistä. Siinä vain jäi harmittamaan suora kaula-aukko. Sitä pitäisi muotoilla enemmän sydämmen muotoiseksi ja pukua, erityisesti laahusta lyhentää. Laahus oli VALTAVA.


Special Dayn C14203 oli kiva pitsipuku jossa oli jällen kerran vääränlainen kaula-aukko. Myöskin helma oli makuuni liian pieni, mutta kuitenkin tässä puvussa pitsi ja tylli toimivat ihan kivasti yhteen. Ja jälleen pituutta oli aivan liikaa.


Koitin myös toista Special Dayn pukua E13380 ja se oli ihana. Niin kauan kunnes tajusin että siinä pirussa oli olkaimet. Ja niiden poistaminen epäilyttää. Tuleeko yläosasta kaunis muokkausten jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti