lauantai 14. syyskuuta 2013

Pukua etsimässä

Morsiusgalleriassa on meneillään tullivapaat päivät. Eli tosin sanoen alennusmyynti. Koska pitopalveluasia ei vieläkään etene, koitetaan saada edes jotakin aikaiseksi. Torstaina tämä lähtee kaasosen kanssa Tampereelle sovittelemaan morsiuspukuja. Vähänkö jännittää. En ole ikinä pitänyt päälläni mitään vastaavaa, en edes vanhojentanssipukua. 

Vieläkään en oiken tiedä mikä minua parhaiten pukisi tai mitä oikeastaan puvultani haluan. Joitain suosikkeja Morsiusgalleriassa myytävänä olevista mallistoista kuitenkin löytyy. Selkeää on se että siinä tulee olla sydämen mallinen kaula-aukko sekä se että helma saa olla runsas. Olkaimeton sen tulisi myös olla. Satiini ei mielytä silmääni. En halua kiiltää liiaksi. Eli mieluummin tylliä tai hieman kiiltävää organzaa. Pitsikin mielyttää silmääni, mutta en sitten tieä miten tylli ja pitsi sopivat yhteen :D En tiedä olenko aivan hakoteillä, no torstaina se selviää.

pronovias dagen
sincerity 3621
sincerity 3656
sincerity 3740
sincerity 3764
Lisäksi San Patricksin Ampuria olisi helmaltaan oikeinkin kaunis. Eikä yläosakaan huono ole, mutta tuo suora kaula-aukko. Se ei vaan joenkin toimi mun silmääni tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti