lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mies pukupuodissa


Aluksihan ajattelimme että säästämme hääbudjetissa ja vuokraamme Miehelle puvun juhlaa varten, mutta sitten näitä häitä tulikin tietoon lisääkin ja puvun tarve muuttuikin yhdestä kerrasta kolmeen jolloin hinta menee melkein samoihin. Eli päädyimme sittenkin ostamaan puvun tuolle tyypille.

 

Emme missään vaiheessa kuitenkaan suunnitelleet että lähtisimme törsäämään rahoja tähän kyseiseen vaatekokonaisuuteen, eli suunnaksi Dressman. Siellä Mies käyttäytyi juuri niin kuin olin kuvitellutkin. Ensimäinen puku päälle ja jos se oli hyvä niin sillä sitten mentiin. Ei siinä mitään mies näytti oikein komealta ihan perus mustassa puvussaan, jonka hoikentava vaikutus oli muuten oikeasti ihmeellinen. Eihän tuo mikään lihava tuo mies ole, mutta ei enää sinkun mitoissakaan ;) Taitaa olla joku perheellisten ongelma? 

 


Puvun lisäksi ostimme toki myös valkoisen kauluspaidan. En toki tiedä tuleeko mies sitä meidän häissämme käyttämään, mutta kahden viikon päästä jokin paita siellä alla on oltava. Perus valkoinen kylläkin sopii meidänkin juhliimme aika loistavasti, joten toistaiseksi ainakin mennään sillä. Myös ihan perus musta liivi takertui mukaan sekä yksinkertainen pukuvyö. Koska solmiosta tai solmukkeesta, eikä myöskään siitä tuleeko tuolle viehe vaiko taskuliina, ei ole selvyyttä päädyimme siihen että ostamme ne vasta kun asia on selkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti