sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paikkakortit

Minulla on melko selkeä kuva siitä miltä kattauksemme tulee näyttämään. Pöytiin tulee servetit taskuiksi taiteltuna joiden sisältä löytyvät aterimet sekä menu ja muut mahdolliset printit kuten häbingo. Laseista en ole aivan varma laitetaanko niitä valmiiksi pöytiin, luultavasti. Mutta minulla ei ole hyvää käsitystystä siitä, millaiset paikkakortit meille tulee sekä myöskään siitä että miten pöytäkartta toteutetaan. Plaseeraus on mielestämme ehdoton ja jotenkinhan se täytyy vieraille osoittaa. Koska askartelu ei ole vahvimpia puoliani ja mahdollisimman edullisesti tästäkin täytyy selvitä tullaan paikkakortit totettamaan töissä tulostaen. Eniten silmääni mielyttää jälleen kaikki kimaltava, mutta tuleekohan liikaa kimalletta jos pöytäkoristeissa on jo glitteriä?

täältä
täältä
Toisaalta silmääni miellyttää myös hyvin yksinkertaiset paikkakortit.
täältä
täältä
Toisaalta olisi tosi kiva kehittää jotakin vähän erikoisempaa. Kuten jos alkumalja tarjoiltaisiinkin pulloista eikä laseista, voisi tällainen idea olla ihan loistava. Tai voisinhan tehdä pulloihin töissä ihan uudet etiketitkin, sellaisen jossa lukisi aina jokaisen vieraan nimi.

täältä
Tai sitten jos jaksaisi leikellä, niin tällaiset voisi myös olla tosi hauskat.
täältä
Millaisia paikkakortteja teillä muilla on ajatuksissa, tai millaisiin olette törmänneet?

2 kommenttia:

 1. Toi viinipullonkorkki-idea on kyllä hauska! Mä heti aloin miettiä, et pitäs juoda hirveästi viiniä, että saisi noin paljon korkkeja! :D Mut ehkä niitä myydään ihan tollaisenaankin..
  Ja noi glitterit! Ihanat!

  Ja uusi lukija täällä ilmoittautuu! Kivalta vaikuttaa sun blogi! Jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en niin niistä korkeista innostu, mutta hienoilta ne kyllä näyttää. Eivät ole ihan meidän tyyliä, mä tykkään niiden pyhästä yksinkertaisuudesta, mutta jos on muuten kovin rustiikkista niin sitten varmasti istuisivat pöytiin kuin nenä päähän :)

   Wiin, mukaan vain :)

   Poista