sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Meillä on jouluvalot!

Jee jee, tänään se varmistui. Meillä on käytössämme erään asiakkaamme jouluvaloarsenaali hääjuhlamme koristeluun, ja se arsenaali ei ole pienimmästä päästä. Ehkä hienoin uutinen hetkeen, tietysti sen rinnalla että kenkulien pitäisi saapua ensi viikolla. Minulla on paljon kaikenlaisia ideoita miten noita jouluvaloja voisi hyödyntää, mutta täytynee pohtia vielä millaisia viritelmiä sitä viitsii rakentaa ettei niiden pois siivoaminen juhlien jälkeen ole suunnattoman haastavaa.

täältä
Kattoon kiinnitettyinä ne olisivat valtavan kauniita ja tämä olikin aivan ensimmäinen mielikuvani jouluvalojen käytöstä somistuksessa. Kiinnittäminen mietityttää, millä saa nuo tukevasti kiinni seiniin ilman voimakeinoja? Mahtaiskohan joku vahvempi teippi jaksaa yhden illan?

täältä
Tämä oli sitten seuraava, ja tällä hetkellä kaikkein toteutamiskelpoisin ajatus. Vaatisi vaan verhojen vaihdon juhlapaikalle, mistä siis rykäisen tarpeeksi valkoisia verhoja? Tai oliskos hallaharsossa ideaa?
täältä
Juhlaväki varmasti hajaantuu kesähäissä ulkotiloihinkin jos sää sen sallii, ja sisäänkäynnin voisi jokatapauksessa koristella jouluvaloin kusuvan näköiseksi. Pääoven edessä sattuisi sopivasti olemaan vielä koivu. 

täältä
 Tai tällätavallakin ne ovat aivan yksinkertaisen simppeleitä ja kauniita. 

täältä
Nämä kangas/valo systeemin ovat ihan mielettömän hienoja ja saattaisi olla ihan tavallaan helposti toteutettavissa sillä hallaharsolla, mutta mites se hökötyksen kiinnitys ja siivous? Voisikohan sen kasata valmiiksi kotona ja nostaa vaan kattoon paikanpäällä? Löytyisköhän juhlapaikalta kiinnityspaikkaa tällaiselle? Onko jollain ollut tällaista tai vastaavaa toteutusta häissä? Tämä kuva ihastutti minut myös noihin pompomeihin ;D 

6 kommenttia:

 1. Tollasilla valoköynnöksillä saa vaikka mitä ihanaa aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen minäkin luotan, ettei tarvitsisi paljon muuta somistetta ja selvittäis lähinnä vain valoilla :)

   Poista
 2. Ihanaa! Meillekin on tulossa sulhon jouluvaloista tekemän valoseinä, mutta sen kiinnittäminen on vasta suunnittelun asteella. Kiva olisi kuulla, jos ja kun keksitte miten valoja käytätte ja millä ne kiinnitätte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo valoseinätkin näyttää tosi kivoilta! Kiinnittäminen tulee olemaan tosiaan mielenkiintoinen projekti ;D

   Poista
 3. Moikka!
  Mihin sähköpostiin voin laittaa kutsun hääbloggaajien tapahtumaan?

  VastaaPoista