torstai 4. syyskuuta 2014

Photoshoot, Miehenä ja Vaimona

Kuva: Marko Ikonen
Vihkitilaisuuden jälkeen suunnistimme siis naapurisaaren kirkolle lossilla. Angelniemen kirkko on aivan upealla sijainnilla ja olimmekin aivan myytyjä kun aiemmin kesällä käytiin sitä kuvauspaikaksi mallailemassa. Kannattaa ehdottomasti pitää kyseinen kirkko mielessä kun vihkikirkkoa Salon seudulta pohtii. Halusimme ehdottomasti valokuvauksen vihkimisen jälkeen, jännityksen laannuttua ja ihan oikeasti Miehenä ja Vaimona. Aikaa varasimme kuvaukseen lossiaikataulun puitteissa reilun tunnin. Se ei riittänyt, tai siis riittihän se toki mutta homma jäi pikkuisen kesken.

Kuva: Marko Ikonen
Potrettikuvista tuli kauniita, mutta ei ihan täysin sitä mitä olimme hakeneet. Valokuvaajamme assari ei päässyt valitettavasti osallistumaan juhliimme ja ehkä se osaltaan vaikeutti valukuvaajan työtä ja potretit jäivät hieman yksitoikkoisiksi. Olisimme kaivanneet hieman enemmän ohjeistusta siihen mikä näyttää linssin takaa hyvältä sekä hieman enemmän informaatiota siitä olemmeko jo saaneet kyseisestä kohdasta mahdollisesti hyvän kuvan että vaihdetaanko paikkaa jo vai otetaanko vielä muutama kuva. 

Kuva: Marko Ikonen
Mutta löytyi sieltä oikein mieluisiakin kuvia, odotimme hieman monipuolisempaa valikoimaa erityisesti rajausten suhteen. Tällaisia ajatuksiahan meillä potrettien suhteen oli.

Kuva: Marko Ikonen
Otimme kuvia kolmessa eri sijainnissa tuolla kirkolla ja sitten loppui aika ja oli pakko lähteä takaisin kohti juhlapaikkaa. Tietysti olimme varanneet aikaa myös toista settiä varten, mutta siitä sitten myöhemmin ;)

Kuva: Marko Ikonen

1 kommentti: