perjantai 5. syyskuuta 2014

Varsinaiset juhlat alkakoon

Kuva: Marko Ikonen
Meidän ollessa valokuvattavina, odotusaikaa vieraillemme kerty reilun tunnin ajan ja tarjolla oli alkoholittomia juomia sekä reilu lasillinen boolia jokaiselle vieraalle. Suolatikkuja ja sipsejäkin tarjolla oli, mutta silti olen kuullut jälkikäteen nurinaa odotusajan tarjoilusta. En usko että vieraamme ymmärsivät että juomaa tosiaan oli jo tarjolla, mutta sitä ei vaan meidän juhlissamme tarjoiltu pöytiin kuten ei myöskään ruokajuomiakaan. 

Kuva: Marko Ikonen
Odotuksen ajaksi olimme ohjelmoineet kaason ja bestmanit järjestämään huiskutustutustumisleikin. Ihan sellaisen aika perinteisen mihin nyt muuallakin törmää. Tämä ei kuulemma ollut mennyt ihan putkeen, mutta minulle ei tarkemmin ole kantautunut että mikä meni pieleen.

Kysymyksinä meillä oli:
Ovat Sinkkuja
Ovat morsiamen vanhempia
Ovat sulhasen vanhempia
Ovat morsiamen sukulaisia
Ovat sulhasen sukulaisia
Ovat vaihtaneet vaippoja morsiamelta 
Ovat työntäneet vaunuissa sulhasta
Ovat tanssineet morsiamen kanssa
Ovat pelanneet jääkiekkoa tai salibandya sulhasen kanssa
Omistavat enemmän tai vähemmän puudeleita
Ovat hävinneet morsiamelle läpsyssä
Sulhasen Polttariporukka
Morsiamen Polttariporukka
Ovat tuleet pitämään hauskaa ja juhlimaan
Ne, jotka tulivat vain syömään kakkua
Eivät ole saaneet vielä huiskuttaa

Kuva: Marko Ikonen
 Kiiruhdimme takaisin valokuvauksesta ja onnistuimme ajoittamaan paluumme juuri sopivasti lossi aikatauluihin emmekä joutuneet jonottamaan hetkeäkään. Lossilla matkatessamme näimme muutaman vieramme pakenevan naapuribaarista takaisin juhlapaikalle johon saapuessamme vieraamme muistivatkin huiskuttaa tikkujamme. Kiva että tässä vaiheessa sentään niillekkin löytyi käyttöä.


Tämän jälkeen oli onnittelujen vuoro, sään salliessa teimme onnittelujonon ulos josta vieraamme saivat siirtyä sisään nostamaan maljat. Kun vieraat kaikki saivat onniteltu siirryimme mekin viimeisinä sisätiloihin vain huomataksemme että meidän skumppamme oli edelleen jääkaapissa. Vieraat olivat kyllä lasinsa saaneet, mutta emme me. Mjäh, kiusallinen hetki tyhjänpanttina skumppaa odotellessa mutta oli se sitten vaan kyllä hyvää. Ei mitään neljän euron kuoharia vaan ihan oikea shampanjaa.

Kuva: Marko Ikonen
Ruuat alkoivatkin olla sitten jo ihan syömäkunnossa ja eikun popsimaan. Täältähän löytyy tuo meidän menu. Siihen lisäksi päytään oli ilmestynyt  kanamunanpuolikkaita sekä kraavilohta. Salaattisiemen unohtuivat laittaa tarjolle ja nyt minulla onkin kotona puolitoista kiloa salaattisiemeniä odottamassa syöjäänsä :D Possu oli mieletön! Aivan uskomattoman hyvää! Sen lisäksi ehdottomaksi uudeksi suosikikseni nousi tuo sitruunainen jogurttisalaatinkastike, se kruunasi salaattipyötämme :D Koitin popsia kaikkea mahdollista hyvää mutta vatsalaukun kapasiteetti tuli liian nopeasti vastaan. Olimme ruokapuoleemme enemmän kuin tyytyväisiä. Ja niin taisivat olla vierammekin jopa lapset olivat innoissaan viinirypäleistä sekä vesimelonista.


Kuva: Marko Ikonen
Kuva: Marko Ikonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti