lauantai 6. syyskuuta 2014

Vapaasta seurustelusta jälkiruokaan

Meillä ei ollut paljonkaan mitään varsinaista ohjelmaa häissämme, enkä ymmärrä mihin väliin sitä olisi saanut mahdutettuakaan. Ruokailun jälkeen hengähdettiin hetki ja otettiin ulkona ryhmäkuva koko hääväestä. Emme alkaneet säätämään mitään erikoista vaan otettiin ihan perus läjäkuva, mutta siitä tuli oikeastaan tosi kiva. 

Kuva: Marko Ikonen
Kuvaa ulkosalla otettaessa saivat keittiöväkemme siivota ruokailun jäljet rauhassa ja laittaa kakkua ja kahvia tarjolle. Kakku ei ihan ollut sitä mitä olin ajatellut, kaunis se kyllä oli, ja erittäin hyvää :) Mutta ymmärrän kyllä että kuuma heoinäkuinen päivä laittoi omat rajoituksensa kerroskermakakulle. Mieluummin yksi kerron ja ehjä kakku perille kuin kuljetuksessa kärsinyt kerroskakku.

Kuva: Marko Ikonen
Emme kovin kauaa ehtineet kakustamme sekä mielettömän hyvistä aveceistamme nauttimaan kun meidät molemmat ryöstettiin Miehen polttariporukan toimesta. Näin saimme järkättyä toisen hetken ottaa potrettikuvia ja suunnistimmekin läheiselle laiturille.

Kuva: Marko Ikonen
 Suunniteltu pidempi ja kauniimpi laituri olikin aivan täynnä lintujen jätöksiä joten jouduimme tyytymään pienempään ja ei niin nättiin laituriin, mutta ihan kivoja kuvia siinäkin saatiin. 

Kuva: Marko Ikonen
Suosittelen ehdottomasti järjestämään toisen tällaisen kuvaushetken myöhempään iltaan jolloin tunnelma on jo vapaampi ja kaikki jännitykset ovat rauenneet. Tästä setistä tuli paljon rennompi kummankin osapuolen osalta kuin varsinaisista potrettikuvista. Valokin oli lempeämpi.

Kuva: Marko Ikonen
Kuva: Marko Ikonen

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia! Hyvin suunniteltu ryöstö siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aneettii bestmaneille vapaat kädet ryöstön toteutukseen kunhan kummatkin ryöstettäisiin. Vieraiden piti täyttää tietovisa ja vieraskirja saadakseen vihkipari takaisin ;)

      Poista