keskiviikko 21. elokuuta 2013

Teema, tai miksi sitä nyt sitten kutsuisi

Häidemme visuaalisuus tulee olemaan kuulemma täysin minun vastuullani. Niin kauan kun en pue Miestä vaaleanpunaiseen "ei sillä niin väliä ole". En ole ajatellut vetäväni mitään varsinaista teemaa häillemme, vaan tullut siihen tulokseen että mitään yksittäistä teemaa ei noudateta orjallisesti. Värikarttana tulee toimimaan valkoinen, ruskea, tumman vihreä sekä kulta/keltainen. Näihin väreihin olen päätynyt juhlapaikan värien mukaan. Ulkoa Ankkurikellari on ruskea valkoisin tehostein ja sisältä punertavan ruskea. Sisätilan väreistä en niin hirveästi innostu, mutta uskon valkoisten pöytäliinojen piristävän tilaa kummasti. Tumman vihreä sopii tähän yhdistelmään kuin nakutettu kultaisin ja keltaisin tehostein.  


Tosin en minä sitä tilaan sopivaa ankkuriteemaakaan ole suostunut täysin unohtamaan. En vain halua että häiden tyyli karkaa minnekkään veneilyn suuntaan. Jotenkin se ei vaan tunnu itsuvan minuun, eikä varsinkaan meille. Se on vain sääli päästä näin loistavasti juhlatilaamme istuva teema karkuun.

täältä
Pöytien koristeiksi olen jo aloittanut hamstraamaan erilaisia ruskeita, vihreitä ja läpinäkyviä lasipulloja. Niiden kanssa valkoiset kynttilät sekä muutamia keltaisia kukkia ja mahdollisesti esim. sammalta. Kuulostaa niin kivalta.

täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti