perjantai 24. lokakuuta 2014

Juomatarjoilun toteuma

Kuva: Marko Ikonen
Täällä on listattuna häidemme alkoholipuoli. Oikeastaan kaikkea jäi, shampanja juotiin loppuun ja ylijäämäkuoharit tuhottiin illan aikana. Viinejä jäi muutama avaamaton tonkka kumpaakin laatua, sekä muutamia avattuja. Viinit olivat hintaansa nähden erittäin hyviä, ainakin minun ja lähipiirin näkökannalta. Siidereitä ei jäänyt kuin muutamia hassuja tölkkejä, mutta niitähän mellä ei ihan hirveästi ollutkaan. Olutta jäi yksi kokonainen lava ja puolikas päälle. Lonkerot menivät lähes kaikki, paitsi karpalot jotka olivatkin minua varten ;P Olutta ja lonkeroa oli tarjolla jo ruokien kanssa. Avecit upposivat ehkä hieman huonosti, niitä palautui yhdet kokonaiset per laatu. 

Booleista omenabooli juotiin kaikki, mutta se oli suunnitelmakin. Loppuillan boolehin jäi kumpaankin aineksia jonkin verran. African Orange upposi aineista päätellen huonommin, vaikka itse pidin siitä enemmän. Illaksi boolia oli siis varattu yhteensä n. 55litraa.


Boolit, siiderit ja loput lonkerot ja oluet laitettiin tarjolle n. klo 20 häätanssin jälkeen. Juhlapaikallamme oli sellainen kylmäkaappi, millaisissa kaupatkin pitävät juomiaan. Se kannettii alakertaan ja tölkkijuomat olivat tarjolla sieltä. Oikein näppärää :) Boolit tarjoiltiin Anttilasta ostetuista lasisista boolihanoista. Anttilan hanoissa ei ollut lainkaan mitään telinettä ja tuntui pelottavalta ratkaisulta laittaa lasinen tonkka pöydän reunalle, niin teimme niille tiilistä, hallaharsosta ja narusta omat pikku korokkeensa. Hanat toimivat hyvin, aika usein niitä sai täytää, vaikkaeivät olleet ihan pienimmästä päästä olevat tonkat.

Boolipöytä koristeltiin vielä pöytäliinalla ja jouluvaloilla. Pöydälle laitettiin tietysti myös kertismukit sekä paperipillit. Teemavärissä tietysti :P Joku oli myös laittanut pöydälle tussit mukien merkkaamista varten, mutta en huomannut että kukaan kippoaan olisi kylläkään merkannut. Lykättiin muutama kivi pöydälle myös jotka siinä pöydällä oikeastaan olivat jo ennestäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti