perjantai 15. marraskuuta 2013

Hieman hiljaista (paniikkia)

Joulukiireet töissä ovat puskeneet sellaisella voimalla päälle että häiden suunnittelulle ei ole energiaa viimeaikoina riittänyt. Pariviikkoiset puudelinpennutkin vaativat oman osansa. Asiat tuntuvat edelleen junnaavaan ärsyttävästi paikallaan. Pitopalvelua meillä ei edelleenkään ole, edellinen palaverikaan ei ole tuottanut vielä mitään tulosta. Muutamalle ehdokkaalle pitäisi tarjouspyyntö lähettää, mutta aikaa ei ole. Seli seli ja vali vali ;) No palvattu possuliini sentään on edistynyt, kilohinta on selvillä (n.8-9€/kg) ja tilaus noin kuukautta ennen riittää. Leikkaajakin tulee mukaan, että jos ei muuta ruokaa ole niin ainakin sitten on se possu mitä syödä.

Mies sentään vihdoin ja viimein sai kerrottua vanhemmilleen naimisiin meno aikeistamme. En kyllä tiedä ottavatko ne juttua lainkaan todesta. Mies kun oli asian ilmaissut "että jos vaan ne kaikki kuusi pentua lähtee omiin koteihinsa ennen sitä". Sillä on vähän asennevammaa koirankasvatuksen suhteen, ja kuulemma kolme koiraa on mukamas tarpeeksi.

Pukukriisi, se on ihana mutta ne strassit siitä vyötäröllä ovat alkaneet ahdistamaan. Tai ei oikeastaan, ne sopivat siihen kauniisti ja ilman niitä puku olisikin tydenlsä. MUTTA häiden teemaväriksi kun on valikoitunut se kulta, niin miten ne hopeat strassit siihen sitten istuvat. HÄH?! No on siellä ihan hitusen verran kultaakin seassa että ehkä kriiseilen turhaan :D Ja ne kengät, mä en löydä kivoja, suomesta ainakaan...

Pitääkö toinen korvani rei´ittää uudelleen, vai laitanko korvakoruja lainkaan?!!

Juhlapaikasta ei ole tullut varausmaksua varten minkäänsorttista informaatiota ja se pitäisi maksaa vuoden loppuun mennessä.

Jos meinataan lähettää Save The Date kortit halvalla joulukorttien kanssa, ne pitäis jo tehdä. Ja samalla päättää kaikkien muidenkin printtien tyyli?!

Äh ja puuh...

mut jos nää lämmittäis mieltä

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosiaan että pientä stressiä ja paniikkia ilmassa, asia kerrallaan kyllä se siitä :/
  Usein asioiden toteuttaminen vie loppujenlopuksi vähemmän energiaa kuin niistä ennakkoon stressaaminen :) (Täällä siis huutelee paraskin neuvoja, enpä ole itsekään hääpaniikkikohtauksilta välttyny :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis luultavasti tämä on ihan turhaa stressiä, aikaa kun kuitenkin on vielä ihan runsaasti. Kaikki mulle tänne nyt heti luonteeni ei oikein sovellu tällaiseen pitkän kaavan mukaiseen juhlasuunnitteluun :D

   Poista