keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Angelniemen Ankkurikellari


Seuraavana juhlapaikkaehdokkaana oli Angelniemen Ankkureiden ylläpitämä Ankkurikellari. Eli siis vähän niinkuin perus seurantalo meiningillä mentiin tällä kertaa. Ensivaikutelma pihapiiristä oli rauhaton mutta siisti asfaltti/nurmipiha. Vaikka pihaa kiertää valkoinen aita, on tila kuitenkin aivan tien vieressä ja pihan välittömässä yhteydessä on naapuribaarin terassi. Ulkoapäin itse rakennus on siisti ja moderni mutta kun tarkemmin tutkailee huomaa rapistuneisuutta ja kulumaa siellä täällä.Sisäänkäynnit molemmat olivat kutsuvia ja aloitimme kierroksemme alakerrasta. Alhaalla on wc:t, saunatilat, pukuhuoneet, hieman suuremman luokan takkahuone sekä yksi majoitushuone. Alakerran yleisilme oli hieman saunatilamainen laattalattioineen.Takkahuone oli kuitenkin hyvin intiimi ja viihtyisä. Tiloissa oleville pöydille ja tuoleille löytyy kuulemma myös varastointi tilaa jos tilan haluaa pitää esim. tanssitilana.
Yläkertaan, jossa varsinainen juhlatila sijaitsee, on oma sisäänkäyntinsä rappusilta. Juhlatilaan on siis esimerkiksi liikuntarajoitteisten hankala päästä. Itse tila on suhteellisen pitkä ja kapea upealla ikkunaseinällä. Itseäni mietityttämään jäi vain mahtumis kysymys. Vaikka laskelmien mukaan tilaan pitäisi mahtua n.80 henkeä tuntuu tila silti ahtaalta. En tiedä mihin jäisi tilaa esimerkiksi tanssia, pitäisikö pöytiä siirrellä ruokailun jälkeen tanssilattian ja bändin edestä?? Ja jos näin on kuka sen tekee? Yläkerrasta löytyy myös muutamia majoitushuoneita kerros-sänkyineen sekä 2x2 wc:t. Hyvin varusteltu keittiökin kuuluu kauppaan.


Heti sisäänkäynnin yhteydessä oli kaunis nurkkakamari, jos vaikka morsiuspari haluaa yöpyä juhlapaikalla. Tai muuntautuuhan se vaikkapa hieman sivummassa olevaksi seurustelutilaksi.


Astiat löytyvät osittain ainakin talon puolesta. Hyvin sekalainen sarja lautasia, laseja jne. Osa hieman enemmän kärsineitä ja aikaa nähneitä osa taas oikeinkin siistejä. Jos yhtenevän astiaston haluaa, täytyy sellainen ottaa luultavasti pitopalvelulta? Tarjoluastiastoakin löytyy, mutta sekin on hyvin sekalainen seurakunta. Pöytäliinat ovat talon puolesta vuokrattavissa 6€/kpl. Pihapiiristä löytyi myös talon takaa grillikatos josta mahdollisesti voisi näkertää kauniin vihkipaikan jos sää sallii? Näkymissä ainakaan ei olisi haukuttavaa.


Mies ihastui paikkaan, minä jäin hieman arpomaan. Toisaalta kiva, mutta kysymysmerkkejäkin jäi, kuten juhlasaliin mahtuminen. Mielellään kun minun mielestäni kuitenkin juhlittaisiin kaikki samassa tilassa, Miestä se seikka ei taas niin tuntunut kiinnostavan. "Porukka kuitenkin hajoaa omiin juttuihinsa", se sanoo... Vuokra on 490€ (pe-su) +mahdollinen saunan käyttö 50€. Tuntuu ihan suht oikein hinnoitellulta paikalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti