maanantai 16. kesäkuuta 2014

Potrettikuvausten miljöö, olisiko se tämä..

Ollaan tässä kovasti pohdiskeltu mahdollisia potrettikuvaus vaihtoehtoja. Haluamme ehdottomasti nähdä toisemme hääpäivänä vasta vihkitilaisuudessa joka siis sulkee pois vaihtoehdon ennen vihkimistä otettavista potrettikuvista. Olemme varanneet kuvaukseen 1,5h aikaa jonka luulisi riittävän, mutta koska juhla/vihkipaikalta on 15-20min matka keskustaan olemme koittaneet löytää lähempää mahdollisia kuvauskohteita. Keskustasta olisi varmasti löytynyt toinen toistaan ihanampia puistoja, siltoja, katuja, mutta säästetään tässä nyt aikaa. 

Olemme käyneet kiertelemässä juhlatilan lähistöllä ja eilen löysimme kuvauspaikkamme. Välissä on lauttamatka joka auheuttaa oman jännityksensä aikatauluihin, mutta aika nonstoppina sekin kuitenkin liikkuu. Angelniemen Kirkko ja sen lähiympäristö, sieltä löytyi oikeastaan kaikkea mitä olemme potretteihimme ajatelleetkin. Kriteerinä tosin ettei kirkko ole tunnistettavissa kuvista, emme halua luoda mielikuvaa siitä että olisimme menneet kirkossa naimisiin vaan haluamme vain hyväksikäyttää kauniit maisemat. Pahoittelen tällä kertaa iipuhelinlaatua ;)
Sen lisäksi jos aikaa jää tai toteutamme illalla toisen pikakuvaussession läytyy aivan juhlatilan vierestä kaupungin yleinen uimaranta hienoine laitureineen sekä pukukoppeineen.Mitä olette mieltä? Onko ihan hullu ajatus lähteä siviilivihkimestä kirkolle kuvauksiin? Ja vielä lauttamatkan kera?

2 kommenttia:

  1. Ei siinä mitään hullua ole, kunhan vaan mietitte aikataulunne, ettei tuo aiheuta turhaa stressiä. Jälkikäteen hyvistä kuvista on varmasti niin paljon iloa, ettei muutaman minuutin ylimääräinen viivytys harmita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Argh, menetin jo eilen yöuneni tämän aikatauluasian kanssa. Ehdottomasti haluaisin tuonne kirkolle lähteä, mutta miten tehdä se näppärästi aikataulun puitteissa, mitä jos on pitkä lossijono ja missataankin se eka lossi. Odotellaanko me siinä sitten lossijonossa juhlapaikan edessä vai mitä. Mennäänkö sitten siihen uimarannalle kuvaamaan? Jos näin tehdään jääkö meille tarpeeksi aikaa kirkolle jos mennään vasta seuraavalla lossilla?

      Poista