torstai 15. toukokuuta 2014

Meidän kutsut


Oih, niitä oli vaan niin kiva kuvata. Niistä tuli juuri sellaiset kuin olin ajatellutkin, täydelliset. No okei olisin mä voinut vielä haluta sellaisen glitter sisäpinnan tuonne kuoreen ja tilaamien kirjekuorten väri ei ollutkaan aivan sama kuin mitä Save The Date-kutsuissa oli, mutta ei se haittaa. Ihanat niistä tuli!


Kutsun tekstin halusimme olevan melko pelkistetty ja siinä lukikin

------------------------------

Pyydämme teitä liittymään joukkoomme kun

Elli Uotila & Marko Toivonen 

Sanovat toisilleen tahdon
19.7.2014
klo 15.00

Ulkovihkiminen tapahtuu Angelniemen ankkurikellarissa, osoitteessa ..... 

Vihkimisen jälkeen syödään, juodaan, tanssitaan ja pidetään hauskaa samaisessa osoitteessa.

Elli & Marko

R.S.V.P 19.6.2014                       Pukukoodi Tumma Puku

------------------------------


Mukaan lähti myös hääinfo josta taas löytyi tämänlainen teksti. Hääinfon toiselta puolelta löytyi siis myös kartta juhlapaikallemme.

------------------------------

HÄÄINFO

Vihkiminen & juhlapaikka
Juhlapaikan virkaa toimittaa Angelniemen Ankkurikellari, jonka löydät osoitteesta ....... Matkan varrelta tarkkasilmäisimmät voivat bongata muutaman opasteen, mutta ohessa vielä kaiken varalta kartta.
Aiomme uhmata Suomen kesää, ja siviilivihkimisemme tapahtuu juhlapaikan pihalla, vilkaiskaapa siis ulos ikkunasta, kun teette lähtöä ja varautukaa asianmukaisin varustein. Vihkimiskaava on  lyhyt, joten kauaa emme joudu vesisateessakaan värjöttelemään, mutta jos nyt  liian vetiseksi menee, niin siirrytään sitten toki sisätiloihin.

Majoittuminen
Juhlapaikalta löytyy majoitustiloja niille, joita ei juhliemme äänet häritse, hintaan 30€/yö tai 20€/yö, jos tuot omat lakanasi. Vuodepaikkoja rajoitettu määrä, ja niitä
voit tiedustella 000 000 0000/Elli. Seuraavat lähimmät majoitusvaihtoehdot löytyvät  Salon keskustasta

Hotelli Cumulus (Länsiranta 10, puh. (02) 211 4500, alk 87€)
Sokos Hotel Rikala (Asemakatu 15, puh. (02) 7744 100, alk 60€)
Pii Hotel (Joensuunkatu 1, puh. (02) 777 3014, alk 54€)
Hotel Salora (Salorankatu 5-7, puh. (044 777 3999, alk 75€)  

Muistaminen
Paras lahja meille olisi, jos saapuisitte juhlistamaan ikimuistoista päivää kanssamme. Olemme asuneet jo jonkin aikaa saman katon alla, joten tavaraa meillä on paljon. Toivoisimmekin mahdolliset lahjat rahana, häämatkaamme varten. Häätilimme numero on 
FI00 0000 0000 0000 00 (Nimi).

Jos kuitenkin tahdotte muistaa meitä  jollakin muulla tavalla, olemme ahertaneet kasaan pie-nen lahjalistan, jota voitte tiedustella anopeilta

Anoppi 123 456 789, Anoppi 123 456 789

------------------------------


Kuoret tilasin Sinellin verkkokaupasta ja nämä olivat kullan värisiä. Heillä on valikoimissaan myös tumman kullan värisiä kuoria, mutta nämäkin olivat jo makuuni hituisen liian tummia. Aiemmin tiimarista ostamani kuoret olivat kaunimman helmiäisen värisiä. Postimerkiksi valitsimme Taistelevat Metsot, ei kovin hääaiheinen postimerkki. Ehkä ;D Mutta se oli ainut joka sopi värimaailmaltaan lähellekkään kuorta.


Kutsut, infot ja vastauskortit tulostettiin 250g kartongille ja pannassa käytin Karsin glitterkartonkia jonka tilasin Kirjokkaan verkkokaupasta.


Askartelun pidin aika minimissä, se ei ole yksi vahvuuksistani. Save The Date -korteistahan olenkin jo aiemmin kirjoitellut. Ja näiden kutsujen ainut askatelupuoli oli pannan valmistus, kaikki muu on tehty tulostaen. 


9 kommenttia:

 1. Hieno kokonaisuus. Tyylikkäästi sopivat värit yhteen. Taistelevat metsot on aika hauska valinta postimerkiksi. Voihan siitä johdatella jotakin hääaiheistakin soidinmenoineen ;) Todennäköisesti kuitenkaan vieraat eivät kiinnitä niin huomiota postimerkin aiheeseen, kuin siihen, että se sopii värien puolesta ja tyyliltään kokonaisuuteen. Ja kivasti jatkavat muuten save the date-korttien tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, olinpas kirjautunut väärän tilin puolella. Minä siis asialla edellisessä kommentissa :D

   Poista
  2. Kiitos :) Hei leimakin siihen postimerkin päälle tulee, ehkei kukaan huomaa ;D

   Poista
 2. Oi kun hienot! Tuo kultainen nauha teidän nimikirjaimilla on upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän pohdin tuleeko liikaa Etä ja Mmää kun heti allakin näkyy eidän nimet, mutta ketään muuta se ei häirinnyt niin ehkä se oli vain minun päässäni :P

   Poista
 3. Ihanat kutsut! Näyttävät kokonaisuudessaan tosi upeilta ja eri osat toimivat kauniisti yhdessä. Näistä tulee kyllä ihanan metsäinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo kirjekuorikömmähdys vähän rikkoi linjaa, mutta muuten minäkin olen kyllä tosi tyytyväinen.

   Poista
 4. Voi miten kauniit kutsut! Todella mahtavat :) Tuollainen on varmasti ilo häävieraan saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos :) Tähän menessä on kyllä kovatikin vieraat tykänneet :)

   Poista