maanantai 30. joulukuuta 2013

Missä mennään

Nyt kun uusi vuosi on alkamassa ja siirrytään samalle vuosiluvulle kuin mikä vihkisormukseen tulee kaiverrettua on aika petrata järjestelyjen suhteen. Nythän ollaan menty vähän sillä metodilla että aikaa on ja "nehän on vasta ensi vuonna". Nyt otettakoon itsestämme niskasta kiinni ja petratkaamme asian suhteen ja tuo kyseinen lause jääköön loppuvaan vuoteen.

Aikaiseksi ollaan nyt saatu:
-Juhlapaikka 490€ (varausmaksua maksettu 150€)
-Morsiammen puku uutena alesta + pukupussi ( 507€)
-Save The Date - kortit joulukorttien kanssa eli emme laske postimaksuja (materiaalit 30€)
-Vihkisormukset perintönä (0€)
-Possun hinta ja tilauspäivä tiedossa, kuulemma tilaus pari viikkoa ennen tarvetta riittää (n.8-9€/kg)

Murheenkryyninä edelleen on se ruoka. Yksi tarjous saatu irti yhdestä pitopalvelusta, sekään ihan sellaisenaan mielyttänyt eli jatkakaamme etsintöjä ja odotelkaamme muita tarjouksia. Onko se hei ihan oikeasti normaalia että saan tarjouksen 3 kuukauden päästä kun olen ollut pitopalveluun yhteydessä?

Miehen puku on ajatuksissa näillä näkymin vuokrata. Se kun on sitä mieltä että jos on selvinnyt 27 vuotta ilman niin ei sitä yhden kerran takia tarvitse ostaa.... Niin, no mutta tästä lisää myöhemmin.

Ne kengät, ne kengät... Kovin olen alennusmyyntejä tiiraillut mutta omilta tuntuu vain ne jotka eivät mahdu hintahaarukkaan. Taidan olla liian vaativa.

Hui miten pieni tämä lista onkaan mitä aikaiseksi ollaan saatu. No mutta nyt pistetään hihat heilumaan ja syödään vaikka sitten pelkkää possua jos ei muuten. Ohjelmaakin tars varmaan vähän miettiä, ja se valokuvaaja ja musiikki ja viinat... Oih, ne rahareiät olinkin meinannut jo unohtaa.

täältä

2 kommenttia:

 1. Oon tässä jo hetken panikoinut että taidan olla ainoo jolla on kaikki ruoka-asiat hoitamatta, mutta löytyihän sieltä toinenkin ;) Olen kyllä päättänyt että tammikuussa täytyy saada jo jotain konkreettista aikaseks.
  Toi teidän possu idea on kyllä aika kähee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritys on ollut kova, mutta mitään ei vaan tule aikaiseksi. Onneksi se on niitä asioita joiden hoitamiseen varasin OIKESTI paljon aikaa. Ensin naureskeltiin että ootpas ajoissa liikenteessä, no mites nyt sitten oikeastaan onkaan. Ollaanko enää niin ajoissa? Nih... Kismittää...

   Poista