perjantai 14. joulukuuta 2012

Aivan hukassa

Tämä blogi seuraatkoon matkaamme naimisiin ehkä vuonna 2014. Kirjoittajana toimin minä, 24-vuotias, Miehen kihlattu, kahden lapsen äiti ja puudelikasvattaja. Ylipäätään minulla ei ole kovinkaan hyvää kuvaa häistä juhlana, aikuisiälläni en ole ollut yksissäkään häissä. Ja muutenkin viimeksi häissä ylipäätään olen ollut joskus kaksitoista-vuotiaana. Mies on kuulemma käymissään häissä keskittynyt lähinnä alkoholipöydän antimiin ja skipannut sen ohjemaosion ;) Olemme kumpikin viettäneet railakkasta ja kosteaa elämää ennen kuin rauhoitimme toinen toisemme.

Palatakseni aiheeseen, käsitykseni häistä menee suurinpiirtein näin. Eli kun viralliset lippuset ja lappuset on hoidettu, jotka toivottavasti maistraatti ohjeistaa, sen jälkeen on vihkimistilaisuus. Kumpikaan meistä ei kuulu kirkkoon joten kyseessä tulee olemaan siviilivihkiminen. Maistraatti ei tilana oikein vedä vertoja kirkolle joten jos mahdollista haluaisimme vihkimisen tapahtuvan jossain muualla. Mutta missä? Mies on Tampereen Hakametsän jäähallin kannalla... niin... Sen jälkeen pitäisi sitten juhlistaa tätä tapahtumaa. Miten ja missä on aivan valtava kysymysmerkki. Minulla ei ole minkäänlaista ajatusta siitä mikä on häiden varsinainen kaava, joten sitä lähdetään nyt selvittelemään ja pohtimaan. Koska tietoni ovat näin vajavaiset ajattelin että on ehkä parempi aloittaa tarpeeksi ajoissa tämä suunnittelu kuin huitasta kiireessä jotakin kasaan. Olen perfektionisti ja haluan toteuttaa projektini täydellisesti. Tai no, niin täydellisesti kun häät vain voi järjestää ;)

Vihjeet, vinkit, ajatukset, neuvot, kaikki ovat erittäin toivottuja ja halutuja. Auttakaa meidät eteenpäin projektissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti