keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Toteutuneet Save The Date -kortit

Nyt kun ne Save The Date -kortit aivan varmasti ovat saapuneet vastaanottajille voi ne täälläkin julkaista. ja tällaiset niistä sitten tuli.


Fontteina käytin sellaisia kuin Excellentia in excelsis sekä Trajan Pro. Alkuperäinen suunnitelma oli tulostaa kutsut valkoisella reunalla suoraan 200-250g paperille, mutta tulostimemme heitti hanskat tiskiin ja voitti taistomme. Sitten aloin hieman jalostamaan ideaa ja tulimme siihen lopputulokseen että yksinkertaisesti tulostetaan kevyemmälle paperille (160g) ja liimataan se paksummalle askarteluliikkeen kartongille. Tiimariin kun astelin ja sieltä tuon kimaltavan kultaisen vielä löysin niin olin myyty, sille piti oma juttunsa keksiä. Materiaalit tiimarista maksoivat 30€ ja niitä jäi yli reilusti joka oli ihan ideanakin, että jää sitten varsinaisiin kutsuihinkin.



Mä tykkään itse ihan hirveästi. Tuli vähän enemmän askartelua (jossa olen huono) kuin olin suunnitellut, mutta kyllä se mielestäni oli sen (pienen) vaivan arvoista. Tältä kutsut näyttivät puhtaan InDesing tiedostona. 


Mites te? Tykkäättekö?

2 kommenttia: