maanantai 20. tammikuuta 2014

Teemavärinä kulta ja keltainen

Häidemme teemaväreiksi on valikoitunut siis valkoinen, ruskea, vihreä ja keltainen/kulta. Kultaa/keltaista piti alunperin olla vain himpun verran tehosteena siellä sun täällä, mutta nyt huomaan pinterestin seinäni täyttyvät toinen toistaan ihanemmista kultaisista ideoista. Joten aika näyttää kuinka paljon tätä tuleekaan löytymään häidemme koristeluista. 

täältä
täältä
Aaaws, näissä sulissa yhdistyy kaksi teemaväreistämme, valkoinen sekä kulta. 

täältä
Etsyn ihmeellisessä maailmassa törmäsin  näihin tikkareihin joita mielikuvissani olinkin pyöritellyt. Koska en ole niin hirveän innoissani siitä karkkibuffetti ideasta, vaikkakin häämessut horjuttivat mielikuviani, mutta sitten tarvitaan kuitenkin se hääkarkki tms. Nämä tikkarit ovat kuin suoraan haavekuvistani. Toteutus itsekään ei varmasti ole kovinkaan haastavaa, tai sitten niitä voi tilata sieltä Etsystä ;)

täältä
DIY ohje glitterkynttilöihin, okei nää on hopeita mutta helpostihan tuon värin ny vaihtaa. Voiko enää yksinkertaisempaa olla?

täältä
Tuo pöytänumero on aikalailla täydellinen, ja tuo kaitaliina, mistä?!

täältä
täältä
Näin saa kullan mukaan jo kutsukortteihinkin, STD -korteissahan sitä olikin jo.

täältä
Oksat eivät ole oikein uponneet minuun ennen tähän kuvaan törmäämistä, ehkä jos sittenkin?

täältä
Blogissa on pyörähtänyt jo aiemmin  sammaleesta valmistetut pallot, tässä olisi keltainen vaihtoehto niille. Vaikkakin tuo auringonkukka ei ole suosikkejani voisi tämä olla ihan toteutettava vaihtoehto vaikka jollakin muulla keltaisella kukalla.2 kommenttia:

 1. Tsemppiä häävalmisteluihin!

  Käy poikkeamassa blogissani, siellä on arvontaa ja alekoodia hääkauppaan :) summer-suvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan ;D
   Täytyy käydä poikkeamassa :)

   Poista