lauantai 11. tammikuuta 2014

Häämessujen kuvasaaste ja kooste


Tämä päivä vierähti kaasosen kanssa Mennään Naimisiin Häämessuilla Helsingin Wanhassa Satamassa. Lähdin paikanpäälle vähän sillä fiiliksellä että mahtaakohan irrota mitään mihin netin syövereissä ei jo olisi törmännyt. Ja niinhän se vähän olikin, mitään selkeästi uutta ei tullut vastaan. Minua lähinnä kiinnosti miesten pukeituminen sekä kukka asiat, jotka olivat kohtuullisesti edustettuina. Eniten esillä oli sormuksia ja hääpukuja, kumpainenkin minulta löytyy jo. Valokuvaajiakin oli kiitettävästi, mutta lähinnä pääkaupunkiseudulta ja juuri niitä nimekkäitä joiden palkkioihin meillä ei ole päiväunissammekaan varaa. Kenkiä olisin voinut toivoa enemmän esille.


Karkkibuffetin olin ajatuksissani jo tyrmännyt, se jotenkin on jo vähän liian käytetty ja vaatisi paljon erityyppisiä karkkejä näyttääkseen oikeasti hyvältä. Mutta kun pari buffettia messuilla näin, niin onhan ne ihan syötävän herkullisen näköisiä. Mutta on näihin panostettukin.

Kukkia oli ihan suht hyvin esillä ja niistä sainkin paljon ideoita ja varmistuksia omiin ajatuksiini. Timangeja oli käytetty monessa kimpussa ja tykästyin niihin nyt livenä kovasti, aiemmin ajattelin niiden menevän turhan överiksi mutta mielenmuutos olikin positiivinen.


huomaa mustat kävyt

 
Antoisa messupäivä, tykkäsin ja suosittelen ehdottomasti. Esitteiden määrä pöydällä on valtava ja seuraavaksi hyökkäänkin niiden kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti