maanantai 16. syyskuuta 2013

Hukassa sormusten maailmassa

En ole koskaan ollut oikein koruihminen. En osaa käyttää niitä, ne tuntuvat olevan aina tiellä tai sitten ihan puhtaati vain unohdan pukea niitä aamulla. Juhlapukeutumisessa muistan kyllä ottaa korut huomioon, muta arkisin ainoat päältäni löytyvät korut ovat kihlasormus sekä kielikoru. Kumpaakaan ei pysty kotiin unohtamaan kun niitä ei koskaan oteta pois. Vihkisormukselta en oikein tiedä mitä siltä haluaisin. Olen selannut satoja ja satoja sormuksia netin kuvasyövereissä, mutta en varsinaisesti ole tietänyt mitä olen hakenut. Tänään kävin ensimmäisen kerran vähän mallailemassa minkä tyyppinen rinkula tuon kihlasormuksen viereen sitten sopisi. Sehän on siis tämän näköinen.


täältä

Noh, sähkettä saa olla mieluummin enemmän kuin tuossa. Jotenkin päähäni on iskostunut ajatus että vihkisormuksen tulee olla näyttävämpi kuin kihlan. En kuitenkaan halua kovin paksua sormusta. Mieluummin kelpuutan jopa hyvin kapean sormuksen. Perus rivisormukset vaikuttavat vähän tylsiltä vaihtoehdoilta. Eli siinä voisi olla joku yksittäinen isompi kivi, värillisetkin kivet kiehtovat.

täältä
Tämän tyyppisiä sormuksia en päässyt kokeilemaan lainkaan tällä kertaa ja en usko että suomen kamaralta tällaisia löytyy muutenkaan. En jotenkin usko että tällainen istuisi kauniisti tuon kihlan viereen. Muuten tämä olisi aivan ehdoton suosikki.

täältä
Tämä istui kuin nakutettu kihlan viereen ja luulen että jotakin tämän tyylistä voisi nimettömään kotiutua. Hinta vain triplaisi koko hääbudjetin eli luultavasti täytyy suunnata katseet hieman pienempiin kivenmurikoihin. Kuten tähän Chantin valikoimista löytyvään solitaireen.

täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti