keskiviikko 14. elokuuta 2013

Harmaita hiuksia pitopalveluista

täältä
Salosta löytyy ihan ok määrä pitopalveluita, joita olenkin jo aiemmin listannut. Listasta puuttuu muutamia puhtaasti henkilökohtaisista syistä.  

Tarjouspyynnön olen nyt lähettänyt seistemään listalla olevista pitopalveluista, kuuteen soittelin perään kun kahteen viikkoon ei kuulunut minkään valtakunnan vastausta sähköpostiini. Yksi vastasi heti että ovat jo varattuja tulevana hääpäivänämme ja heidän kapasiteettinsä riittää vain yksiin häihin/päivä. Toiselta sain puhelun jälkeen nopeasti kasaan riipaistun tarjouksen joka ilman varsinaista pääruokaa oli mielestämme aivan ylihinnoiteltu. Eli tästä jäi sellainen maku suuhun etteivät vain yksinkertaisesti olleet kiinnostuneita tekemään meistä asiakkaita. Niin ja olihan heillä tosiaan juuri kokkikin ottanut loparit... 

Muista yrityksistä olen saanut puhelimitse hyvää palvelua, mutta niitä luvattuja tarjouksia kun ei vaan kuulu. Yhtä yritystä lukuunottamatta, mutta heidänkin tajouksessaan ei tunnuttu kuuntelevan lainkaan meidän varsinaisia toiveitamme. Erityisesti ärsyttää ne pirun keitetyt perunat. Jos minä erityisesti sanon että "ei, emme halua keitettyjä perunoita", miksi ihmeessä ne siellä menu ehdotuksessa komeilevat. Toinen yritys ilmoitti ettei tee tarjouksia puhelun/sähköpostin perusteella. Täh? Että tavata pitäisi heti, ilman mitään alustavaa käryä heidän hintatasostaan.

Kyllä minä ymmärrän että kesä on kiireistä aikaa pitopalveluille, varsinkin jos toimitaan vajaalla miehistöllä. Erityisesti häitä on melkein joka viikonloppu ja siihen päälle sitten vielä ne kaikki muut tapahtumat joita tarvitsee muonittaa. Mutta yleisesti ottaen tämä on näissä firmoissa tiedossa joten eikö silloin sitten esimerkiksi kannattaisi varautua muutamalla lisätyöntekijällä jos tarjouspyyntöihin vastaaminen on mahdottomuus liiallisen työmäärän takia.

Luottavatko nämä yritykset siihen että näihin juhliin on vielä niin pitkä aika ettei tässä ole mikään kiire. Vai mistä kiikastaa. Toki emme varmastikkaan tule olemaan se kaikkein tuotteliain asiakas, kun monia tarjoiltavia valmistammme ihan itse. En mielestäni ole lähettänyt mitään erityisen haastavaa tarjouspyyntöä, sikakin kun otetaan suoraan palvaamolta näillä näkymin. Mitään ihmeitä en ruualta odottele, kunhan se on hyvää ja se ei lopu kesken. Häidemme pääpaino ei ole ruuassa, kuten useasti tuntuu muiden häissä olevan. Mutta olisi sitä ihan hyvä ollakin, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Ahdistaa, joudummeko sittenkin vain tyytymään johonkin tarjoukseen koska parempaakaan ei ollut tarjolla? Onneksi, voi luojan kiitos onneksi olen varannut tälle asialle toivottavasti tarpeeksi aikaa järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti