sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Vuosipäivä

Eilen oli sama päivä vuodesta jolloin kaikki alkoi. Eilen oli se päivä minkä kihlasormuksen sisäpuolelta voi luntata. Eilen oltiin ihan vaan kaksistaan. Tai no melkein ainakin...

Lasten löydettyä hoitopaikkaansa starttasimme kohti Vesipuisto Serenaa. Vietimme ihanan päivän pitäen hauskaa kahdestaan. Jopa minä uskaltauduin vesiliukumäkiin ja se oli jopa ihan suunnattoman hauskaa. Vedestä olen aina pitänyt, mutta korkeat ja ahtaat paikat ovat hirvittäviä. Mieskin yllättyi innokkuudestani. Tosin edelleen ehdottomasti parasta oli Villi Virta.

Olimme varanneet myös hotellihuoneen läheisestä Hotelli Korpilammesta. Otimme ihan perus huoneen, pitäähän sitä rahaa koittaa niihin häihin säästää ;) Hotelli oli jännän mallinen ja majoituimmekin "siivekkeen" puolella. Hotelli vaikutti mukavan lapsiystävälliseltä paikalta leikkihuoneineen. Perushuoneen sisustus nyt ei ollut erikoinen, se oli oikeastaan hieman jopa outo. Siis huonekalujen sijoittelun kannalta. Ja parisängyksi asetellut pienemmät sängyt karkasivat erilleen, eli kauheasti ei voinut kiehnätä :( Ravintola oli mukavan hiljainen kauniilla näkymällä lammelle ja upeasti valaistuihin puihin. Ruoka oli hyvää ja lista kattava vaikkakin omat suosikit jäivätkin uupumaan.

Voin suositella, pientä erikoista kaipaavalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti